Informasjon

Hvor?
KlubbLAN arrangeres i gymsalen i Verket Røros. Denne befinner seg i den gamle delen av anlegget, og vi bruker inngangen på forsiden av det gamle gymbygget. Se kartet lengre ned.

Når?
Vi åpner dørene kl. 18.00 fredag kveld, og stenger 16:00 på søndag. Vi er i lokalet en stund både før og etter arrangementets start og slutt, så om du må komme med tingene dine tidligere eller om du glemmer igjen noe er det mulig å få kontakt med oss.

Betaling
Billetter kjøpes igjennom Geekevents.org. Om du av en eller annen grunn ikke har muligheten til å kjøpe på nett, men likevel ha muligheten til å reservere plass på forhånd kan du ta kontakt med oss, så ordner vi det.

Kjøkken
Vi har kjøkken med kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn, vannkoker og alt nødvendig av plastbestikk.

Strøm
Strømnettet vårt er prioritert til datautstyr. Hvitevarer godtas ikke, og andre ting som drar for mye strøm vil også bli tatt vekk fra strømnettet om crewet finner det nødvendig.

Internett
På KlubbLAN er vi så heldig at vi får sponset internett fra Infonett Røros. Linjehastigheten kan variere, men i utgangspunktet er uplinken på 1Gbit/s både opp og nedlastingshastighet. Dette samarbeidet er det som gjør KlubbLAN mulig! Vi har også gigabit internt nettverk.